У Свідниці помер пацієнт, як тільки-но вийшов з лікарні

У Свідниці помер пацієнт, як тільки-но вийшов з лікарні

33-річний чоловік потрапив до лікарні після того, як стовбур дерева з усієї сили вдарив його у грудну клітку. Вийшовши з відділення швидкої допомоги, він помер… просто за лікарнею. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Чоловіка до шпиталю привезла карета швидкої допомоги у неділю близько 7 години ранку. В лікарні хворого оглянули, зробили йому рентген грудної клітки та інші обстеження. Травм, які б загрожували життю мужчини, медики не виявили. Тож вже близько 13.30 год. його відпустили додому. А вже за пів години бездиханне тіло чоловіка знайшли за лікарняною спорудою — далеко відійти хворий не встиг.

Наразі правоохоронні органи та прокуратура займаються розслідуванням цієї резонансної справи. Під час розслідування до уваги візьмуть відео з камер спостереження, аби чітко простежити, що саме трапилось цього злополучного дня. Поки що правоохоронці переконані в тому, що до смерті чоловіка не були причетні треті особи. Найбільш ймовірною причиною смерті є неправильне лікування та медичний недогляд, внаслідок якого й помер пацієнт шпиталю. Якщо ця версія підтвердиться — медики понесуть покарання за свій вчинок.

У четвер запланована судово-медична експертиза, після проведення якої й стане відома точна причина трагічної смерті чоловіка, — повідомляє swidnica24.pl.