У Варшаві двоє молодих дівчат жорстоко побили однокласницю

У Варшаві двоє молодих дівчат жорстоко побили однокласницю

Проти дівчат висунули звинувачення в нападі. За словами поліції, нападниці знали жертву. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Зазначимо, 14-річна постраждала отримала медичну допомогу. У неї був струс мозку та рвані рани. Обидві школярки були арештовані. Їм висунули звинувачення у нападі.

Офіцери поліції у Варшаві затримали двох 14-річних дівчат у зв’язку з підозрою на побиття. Попередні висновки свідчать про те, що подія відбулася на автобусній зупинці, де двоє неповнолітніх вхопили третю за волосся та кинули на асфальт. Після цього постраждала знепритомніла. Дівчата нанесли удари по тілу та голові однокласниці, після чого втекли.

Випадковий перехожий подзвонив в поліцію, на місце інциденту було викликано швидку допомогу, яка забрала неповнолітню до лікарні. Співробітники варшавської поліції у профілактичній роботі з неповнолітніми почали встановлювати та пояснювати обставини події.

За фактом нанесення умисних легких тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження. Потерпіла пройшла судово-медичну експертизу. Агресивним школяркам загрожують “примусові заходи виховного характеру”, оскільки вони неповнолітні – 14 років.

Справу було передано до сімейного суду.

Варто сказати, що Польщу час від часу лихоманить від жорстокості сучасних дітей, які без вагань чинять фізичну розправу над своїми однолітками.