У Варшаві двоє росіян жорстоко побили австралійця (відео затримання підозрюваних)

У Варшаві двоє росіян жорстоко побили австралійця (відео затримання підозрюваних)

Двоє росіян жорстоко побили австралійця у Варшаві. Коли він втратив свідомість, вони забрали його телефон, вартістю понад 6 тис. злотих, гаманець із 350 євро, 1,2 тис. злотих і документами. Підозрюваних затримали. Тепер їм загрожує до 12 років у в’язниці. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Двоє росіян жорстоко побили австралійця у Варшаві. Коли він втратив свідомість, вони забрали його телефон, вартістю понад 6 тис. злотих, гаманець із 350 євро, 1,2 тис. злотих і документами. Підозрюваних затримали. Тепер їм загрожує до 12 років у в’язниці. Про це повідомляє monitor-press.info посилаючись на прес-службу польської поліції.

Поліцейські з Середмістя, Ольштинського відділення Центрального слідчого управління поліції, Самостійного антитерористичного підрозділу поліції в Зеленій Гурі та Самостійного антитерористичного підрозділу поліції в Гожові Вєлькопольському (Policjanci ze Śródmieścia oraz funkcjonariusze z olsztyńskiego zarządu CBŚP i SPAP w Olsztynie jak również funkcjonariusze z Wydziału Kryminalnego Komendy Miejskiej Policji w Zielonej Górze i SPAP w Gorzowie Wielkopolskim) затримали двох громадян Росії, підозрюваних у жорстокому пограбуванні громадянина Австралії.

BYŁ BITY PIĘŚCIAMI I UDERZANY KRZESŁEM, PODEJRZANI ARESZTOWANI

Policjanci Komenda Stołeczna Policji, funkcjonariusze z olsztyńskiego zarządu #CBŚP i #SPAP w Olsztynie, kryminalni z Zielonej Góry i #SPAP w Gorzowie Wlkp. zatrzymali dwóch obywateli Rosji podejrzanych o brutalny rozbój na obywatelu Australii. ? https://bit.ly/2Sko29d

Опубліковано Polska Policja П'ятниця, 26 жовтня 2018 р.

На початку серпня австралієць прилетів до Польщі по справах. Його давній знайомий підступом заманив чоловіка до одного з ресторанів у центрі Варшави.

За словами австралійця, його раптом оточили кілька дорослих чоловіків. Після короткої суперечки нападники спочатку почали його бити, а потім взяли крісло із залу і багато разів били ним жертву по всьому тілу. Коли той упав, грабіжники забрали в нього телефон, вартістю понад 6 тис. злотих, гаманець із 350 євро, 1,2 тис. злотих та документами, після чого втекли.

Тісна співпраця з Варшавського окружною прокуратурою Середмістя та рішучість поліцейських допомогли піймати злочинців. Поліцейська команда вистежила злочинців через кілька тижнів. Вони провели оперативну роботу, проаналізували записи з камер моніторингу і завдяки цьому визначали, ким є і де перебувають винні.

Росіянам висунули звинувачення в пограбуванні. Відповідно до Кримінального кодексу, за цей злочин їм загрожує до 12 років позбавлення волі. Суд уже вирішив тимчасово арештувати їх на три місяці.

Джерело: Polska Policja