У Варшаві говоритимуть про досвід війни. Усіх охочих запрошують долучитись до дискусії

У Варшаві говоритимуть про досвід війни. Усіх охочих запрошують долучитись до дискусії

Український дім у Варшаві запускає дискусійний клуб. Перша з циклу зустрічей буде присвячена обговоренню досвіду війни та питанню «Чи існує “неважливий” досвід війни?» Захід відбудеться у четвер, 9 березня. Вхід вільний. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Наш Вибір”.

Дискусійний клуб Українського дому – це серія зустрічей мешканців Варшави, на якій всі охочі можуть обговорити актуальні суспільні та наукові проблеми.  

«Ми прагнемо створити живу соціальну мережу довкола Українського дому. Мережу, члени якої можуть безпечно, з повагою один до одного і високою культурою спілкування, дискутувати над проблемами актуальними для польського і українського суспільств, а також презентувати результати власної наукової та публіцистичної творчості», – пояснюють мету створення клубу його організатори.

Дискусії відбуватимуться в Українському домі у Варшаві за адресою вул. Заменгофа, 1. Робочими мовами клубу є українська і польська. Участь у зустрічах вільна. 

Перша зустріч Дискусійного клубу відбудеться 9 березня о 18:30. Тема розмови – «Чи існує ієрархія досвідів війни? Чи існує більш важливий і менш важливий досвід переживання війни?»

Вихідним текстом для роздумів під час першого засідання Дискусійного клубу буде текст дніпровської журналістики Вікторії Наріжної «Чи існує «неважливий» досвід війни? П’ять розмов про самоцензуру».

Більше про подію на сторінці у Facebook.

А.В.