У Варшаві пройде 25-й Ярмарок католицьких видавців
pixabay.com/Pixabay License

У Варшаві пройде 25-й Ярмарок католицьких видавців

На заході будуть представлені понад 12 тис. найцікавіших польських католицьких видань попередніх років. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Приблизно 180 експонентів з усієї Польщі візьме участь у ювілейному, 25-му Ярмарку католицьких видавців в Аркадах Кубіцького Королівського замку у Варшаві. Від четверга, 3 березня, там можна буде знайти понад 12 тис. найцікавіших католицьких видань попередніх років.

Головними темами Ярмарку будуть: гасло Душпастирського року «У силі Божого Духа» і важливі для Польщі ювілеї, наприклад 100-річчя відновлення незалежності, 100-річчя створення Конференції єпископату Польщі, 100-річчя відновлення дипломатичних відносин з Апостольською столицею, 100-річчя заснування Польового ординаріату Війська Польського, 40-річчя першого паломництва святого Івана Павла ІІ до Польщі, 450-річчя Люблінської унії, а також Рік Станіслава Монюшки.

Особливе місце під час Ярмарку займатиме Головна редакція католицьких програми Польського радіо, яка святкує цього року 30-річчя своєї роботи.

У програмі цьогорічного Ярмарку: авторські зустрічі, дискусійні панелі та майстерні для дорослих і дітей. Важливою подією цьогорічного заходу буде вручення нагород Товариства католицьких видавців «Фенікс».

25-й Ярмарок католицьких видавців проходить під почесним медіа-патронатом Польського радіо.

IAR/Т.А.