У Варшаві з березня заявки на POBYT STAŁY прийматимуться лише в приміщенні паспортного управління

У Варшаві з березня заявки на POBYT STAŁY прийматимуться лише в приміщенні паспортного управління

У Варшаві з березня заявки на POBYT STAŁY прийматимуться лише в приміщенні паспортного управління Мазовецького воєводського управління. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

У Варшаві зміниться місце подачі заявок на видачу дозволів на постійне проживання в Польщі. Про це повідомляє департамент у справах іноземців Мазовецького воєводського управління у Варшаві.

У березні цього року заявки на постійний вид на проживання або на тривале проживання в Європейському Союзі можуть подаватися тільки по вул. Kruczej 5/11 в будівлі паспортного управління Мазовецького воєводського управління у Варшаві. Особи, які подають заяву на отримання постійного виду на проживання на підставі карти поляка, зможуть негайно подати заяву на отримання грошової допомоги.

У пункті обслуговування на вул. Krucza 5/11 можна буде подати повний пакет документів і також здати відбитки пальців. Заявки на прийом повинні бути подані особисто.

Документи, подані на вул. Krucza 5/11 будуть перевірятися на місці на відповідність оригіналу співробітниками управління. Після подачі заявки іноземець одразу ж отримає логін і пароль для перевірки статусу своєї справи онлайн. Якщо заявка не містить формальних недоліків і буде подана під час легального перебування в Польщі, іноземець зможе відразу отримати штамп у паспорті.

У разі нестачі необхідної документації іноземець негайно отримає повістку із зазначенням дати та інструкцій щодо їх донесення. Якщо відсутні документи не будуть представлені вчасно, рішення буде винесено на підставі актуальних матеріалів, наданих іноземцем.

Прийняте рішення спрямоване на вдосконалення процедур подачі заяв на отримання виду на проживання і, як наслідок, прискорення процедури.

Прийом заявок на тимчасову посвідку https://www.mazowieckie.pl/ на проживання на вул. Marszałkowska 3/5, у відділенні департаменту у справах іноземців та делегації MUW в Радомі, буде проходити на нинішній основі.

Вибір неправильної черги в календарі призведе до того, що під час зустрічі у вас просто не приймуть заяву.

Нові черги в інтернет-календарі будуть введені після 20 лютого цього року.

У зв’язку з внесеними змінами, з дня завантаження нових черг в календар, буде неможливо оформити візит на подачу заяви на отримання постійного виду на проживання і довгострокового резидента ЄС в Делегації MUW в Радомі і на ul. Jagiellońskiej у Варшаві.

У разі відвідувань з метою подачі заявок, надісланих електронною поштою [email protected], інформація про час і місце подачі заявок буде вказано в електронному листі.

Пункт прийому на вул. Krucza 5/11 буде відкритий: по понеділках з 10:00 до 17:30, з вівторка по п’ятницю з 8:00 до 15:00.

Особи, які вже запланували візит для подачі заяви на отримання дозволу на проживання, будуть обслуговуватися в поточному порядку в обраному раніше місці.

Подача повного пакету документів під час першого візиту може обмежити кількість офіційної кореспонденції та скоротити час розгляду справи.

Детальну інформацію про правила подачі заяв на різні види посвідок на проживання і необхідних документів можна знайти на веб-сайті ужонда.