У Вроцлав відбудеться Marsz Red Rebels Brigade (Марш Червоних Вдів)

У Вроцлав відбудеться Marsz Red Rebels Brigade (Марш Червоних Вдів)

Black Friday — свято споживацтва. Постійний ріст економіки означає експлуатацію ресурсів планети а, отже, неухильну екологічну кризу. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

29 листопада 2019 р. (п’ятниця)
16:00 — парк Магнолія, під магазином
Leopardus
17:00 Вроцлав, біля входу Dąb (поруч із трамвайною зупинкою)

Black Friday — свято споживацтва. Постійний ріст економіки означає експлуатацію ресурсів планети і, отже, неухильну екологічну кризу. Ми — один з багатьох видів, і, як будь-який інший вид, можемо не вижити.

Marsz Red Rebels Brigade має на меті привернути увагу до проблеми споживацтва, яка спричиняє (шосте) масове вимирання — види вимирають небаченими темпами в історії життя на Землі. Performans Red Rebel Brigade пройде через Парк Магнолії (16: 00-16: 30), актори та актриси поїдуть громадським транспортом до CH Wroclavia та повторять перформенc там (близько 17: 00-17: 30). Захід увінчається маршем через Головний залізничний вокзал.

30 листопада 2019 р. (субота)
Extinction Rebellion на Різдвяному ярмарку
12:00 — 14:00, вул. Свидницька, біля підземного переходу

Біля входу на Вроцлавський Різдвяний ярмарок 29 листопада будемо стояти під шибеницею. З петлями на шиях, танучими крижаними брилами під ногами ми символічно покажемо, як близько ми від вимирання. Наша планета знаходиться в кліматичному надзвичайному стані.

Поки Вроцлавський ярмарок тече глінтвейном і пахне пряниками, всьому світі гинуть різні види рослин і тварин, ліси горять, а льодовики тануть. Настав час побачити, куди нас призведе сліпе тотальне споживання.