У Вроцлаві на мотоцикліста вискочив олень (відео)

У Вроцлаві на мотоцикліста вискочив олень (відео)

Нетиповий випадок трапився в неділю, близько 16 год., на відтинку дороги, що на вул. Болеслава Кшивоустого — на їдучого мотоцикліста зненацька… вискочив олень. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

На щастя, трагедії не трапилось, а водій мотоцикла може сміливо стверджувати про те, що він народився “у сорочці”. Адже, окрім короткочасної втрати свідомості, чоловік не зазнав жодних травм, хоч зіткнення з оленем і падіння на асфальт виглядало шокуюче.

І все би нічого, але саму подію зафіксував водій, котрий їхав одразу ж за мотоциклістом, на свій відеореєстратор. За якийсь час він і виклав в мережу це відео.

На записі добре видно, як олень з лівого боку перебігає дорогу. Дивом він уник зіткнення з автівкою, проте не оминув мотоцикліста — і з усієї сили вискочив на нього, не давши йому можливості на яку-небудь реакцію чи дію.

Непритомний чоловік впав з свого “металевого коня” просто на проїжджу частину. Свідки аварії були морально готові до найгіршого, проте, коли підійшли до потерпілого, то зауважили, що він дихає, хоч і втратив свідомість. 42-річному чоловікові надали необхідну допомогу, тож він опритомнів ще до приїзду карети швидкої допомоги. На диво, як подає інформацію «Gazeta Wrocławska», водій не зазнав жодних серйозних травм, а лише кілька подряпин і синців. Зараз його життю ніщо не загрожує.