У Вроцлаві на вулиці загорілася молода дівчина: має 80% опіків тіла

У Вроцлаві на вулиці загорілася молода дівчина: має 80% опіків тіла

Драматична подія трапилася вчора увечері на вул. Парковій у Вроцлаві. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

У вівторок ввечері, близько 19 год., в полум’ї спалахнула молода жінка, яка потрапила в тяжкому стані до лікарні. Це сталось перед вхідними воротами до готелю та ресторану “GrapeRestaurant”.

— Вроцлавський центр надзвичайних повідомлень отримав інформацію про те, що на вул. Парковій буквально горить жінка. На місце негайно були направлені швидка допомога, пожежна служба та поліція. На жаль, інформація підтвердилась — зазначає Лукаш Дутковяк з поліції Вроцлава.

За словами прес-секретаря поліції, вогонь спалахнув саме в той момент, коли 21-річна жінка додавала пальне в нафтовий обігрівач. Вона випадково розлила паливо і сама загорілася.

Очевидці події були шоковані — дівчина, охоплена вогнем, бігала вулицею і просила про допомогу. Випадкові перехожі кинулись рятувати постраждалу і почали гасити вогонь. На жаль, дівчина отримала аж 80 % опіків тіла, — зазначає gazetawroclawska.pl.

Вночі з вівторка на середу її транспортували вертольотом LPR з лікарні у Вроцлаві до спеціалізованого закладу в Кракові. На жаль, стан постраждалої дуже важкий, тож медики борються за її життя.

Фото ілюстраційне