У Вроцлаві неповнолітній пошкодив чуже авто, завдавши збитків на 20 000 злотих
http://ukrreporter.com.ua/wp-content/uploads/2018/02/poland-1.jpg

У Вроцлаві неповнолітній пошкодив чуже авто, завдавши збитків на 20 000 злотих

У Вроцлаві невідомий за допомогою монтажної піни пошкодив автомобіль, який належить місцевому мешканцю. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Інформація про правопорушення до Вроцлавського відділу поліції надійшла учора близько 20 години. Заявник, місцевий житель, повідомив, що 10 грудня близько 19 години вечора невідомий пошкодив його автомобіль», — повідомляє прес-служба поліції Вроцлава.

Під час проведення першочергових слідчих дій поліцейські з’ясували, що зловмисник пошкодив транспортний засіб, використовуючи при цьому монтажну піну. Сума завданих збитків становить 20 000 злотих.

Поліція оперативно встановила, що до цього злочину причетний 16-річний підліток. Відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого відповідними статтями (Хуліганство) Кримінального кодексу Польщі.

Правоохоронці з’ясовують всі обставини цієї події.

Хуліган, використовуючи монтажну піну, пошкодив двері та інші елементи конструкції автомобіля. Співробітники поліції вже заарештовували підозрюваного у цій справі. 16-річний підліток, як пізніше виявилося, втік з Молодіжного центру опіки (Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego).

Сімейний суд вирішить його подальшу долю.

Неповнолітній запечатав передні дверцята автомобіля з боку водія. У результаті було пошкоджено дверні ущільнення автомобіля, пластикові компоненти зовні і всередині, а також покриття для фарби. Власник оцінив збитки на суму понад 20 000 злотих.

Неповнолітній хуліган вже мав раніше конфлікти з законом. Працівники поліції, працюючи над встановленням місцезнаходження юнака, отримали інформацію, що він перебуває у своїх друзів. Там він був і затриманий.

Досі невідомо, що стало причиною конфлікту підлітка та власника авто.

Джерело: Policja Dolnośląska