У Вроцлаві шукають… лося!

У Вроцлаві шукають… лося!

Мешканці вул. Вєтжна і Скарбовцув, на Кжиках, бачили, як тварина ходить між будинками. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Мешканці вул. Вєтжна і Скарбовцув, на Кжиках, бачили, як тварина ходить між будинками, — інформує www.radiowroclaw.pl.

Люди повідомили про такого неординарного «гостя» у магістрат. І хоча відповідні служби прибули швидко, тварина, проте, не мала наміру їх чекати.

Попри все, містяни не втрачають надію таки знайти лося. Якщо ця «пошукова операція» увінчається успіхом, лося оглянуть ветеринари і відправлять до Центру у Рачкові поблизу Легниці.

Поява лося у місті сколихнула спільноту. На Інтернет-форумах люди закликають, у випадку виявлення тварини, вивезти лося у ліс, у природне для нього середовище.
«У чому причина відправлення лося до центру? Його треба перевезти на територію за межами міста і відпустити».

«Якби не було свавілля забудовників і офіційних дозволів на це у даному регіоні, який був осередком диких тварин, таких як: кабан, олень, лисиця, куниця, фазан, це не було б проблемою! Руйнується територія розмноження фазанів, куріпок, зайців та інших тварин! Ці райони все частіше стають залізобетонними фортецями без зелені, рекреаційних зон, з фатально. дорожньою інфраструктурою, зв’язком. Це правда!», — обурюються зоозахисники.

Фото ілюстративне: http://mir-znaniy.com