У Вроцлаві шукають постраждалих від горе-гінеколога, який вимагав в пацієнток гроші

У Вроцлаві шукають постраждалих від горе-гінеколога, який вимагав в пацієнток гроші

Вроцлавська поліція проводить розслідування щодо лікаря Титуса Н., який працював гінекологом в університетській клінічній лікарні ім. Яна Мікуліча-Радецького у Вроцлаві, і вимагав з своїх пацієнток гроші. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Заарештованому Титусу Н. було пред’явлено 63 обвинувачення, включаючи діяння, передбачені ст. 286 ч. 1 КК, 228 ч. 4 Кримінального кодексу.

Як гінеколог гінекологічної та акушерської клініки у Вроцлаві, він з 2009 року вимагав фінансової вигоди від пацієнтів клініки за проведення кесаревого розтину, виконання інших медичних процедур або надання амбулаторних послуг, — Войцех Яблонський з Вроцлавської поліції.

У зв’язку з цією справою окружна прокуратура у Вроцлаві закликає всіх осіб, які мають інформацію, пов’язану з вимогами фінансових виплат лікарем Титусом Н., у зв’язку з його роботою гінекологом 1-ї клініки гінекології та акушерства у Вроцлаві, повідомити її прокуратурі (слідчий відділ I, тел. 71-371-81-22-23, електронна пошта: [email protected]) або до штабу провінційної поліції у Вроцлаві (Департамент боротьби з корупцією, тел. 47 871 48 78).