У Вроцлаві стартує JazzOVO: будуть зірки й безкоштовний вхід
https://images.cdnyavp.pl/images/articles/e073fb7f7b01f8ab23a5eb38a3ba4a7414db2832.JPG

У Вроцлаві стартує JazzOVO: будуть зірки й безкоштовний вхід

Прем’єрний цикл літніх концертів на зеленому патіо будинку OVO Wrocław набирає оборотів! Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Я в Польщі”.

Прем’єрний цикл літніх концертів на зеленому патіо будинку OVO Wrocław набирає оборотів! В найближчі два п’ятничних вечори послухати можна буже виступи улюблених вроцлавських вокалістів: Tomasz Krajewski i Natalia Lubrano. Вечори переповняться магічною атмосферою інструментальної музики і вокалу. Вхід на всі концерти JazzOVO безкоштовний.

Перед нами черговий джазовий вечір в рамках циклу концертів jazzOVO на зеленому патіо OVO Wrocław. Вже в найближчу п’ятницю, 10 серпня о годині 19:00, серед буйної зелені та піску виступить музикант, який завжди викликає шквал позитивних емоцій серед мешканців Вроцлава – Tomasz Krajewski з групою. Відомий вроцлавянин заспіває під акомпанемент групи в складі: Andrzej Waśniewski (клавішні інстрименти), Żenia Betliński (контрабас), та Michał Polak (ударні інструменти).

– Цe буде магічний вечір – запрошує Matthias Herd, генеральний директор готелю  DoubleTree by Hilton Wrocław. – Tomasz Krajewski виступає в найпрестижніших джаз-клубах в Польщі. Ми дуже раді, що вже за кілька днів він заспіває й на нашій чарівній сцені серед зелені патіо OVO Wrocław.

Наступний концерт літнього джазового циклу це також музичний скарб і зустріч з вроцлавською зіркою. Natalia Lubrano вже давно стала улюбленицею не тільки Вроцлава, а й цілої Польщі. 17 серпня співачка виступить на патіо разом з трьома музикантами з проекту „Stopklatka” і запрезентує репертуар пісень до фільмів.

У передостанньою п’ятницю серпня (24 серпня) на патіо завітає Jakub Olejnik Quartet, а 31 серпня під час фінального концерту для гостей гратиме Maciej Czemplik Trio разом з талановитою вокалісткою Sonia Hornatkiewicz.


JazzOVO – це подія, яка поєднує в собі добру музику з іншими цікавими пропозиціями об’єкту OVO Wrocław i патіо: Beach Club, OVO Bar & Restaurant, Campo, кав’ярня Etno Cafe, чеський ресторан Drevny Kocur та азіатський ресторан Dim Sum Garden.

Запрошуємо на наше патіо, тому що поєднання музики наживо, доброї кухні сезонних страв і напоїв є досконалою пропозицією на проведення приємного  літнього вечора– заохочує, Shuckie Ovadiah, CEO OVO Wrocław.

Організаторами циклу є OVO Wrocław i DoubleTree by Hilton Wrocław. Всі концерти починаються о 19:00. Вхід вільний. Організатори попереджують, що у випадку несприятливої погоди концерти можуть бути скасовані, а за інформацією варто слідкувати на Facebook (fanpage OVO Wrocław).

JazzOVO – OVO Wrocław (ul. Podwale 83)

10.08.2018 Tomasz Krajewski z zespołem
17.08.2018 Stopklatka i Natalia Lubrano
24.08.2018 Jakub Olejnik Quartet
31.08.2018 Maciej Czemplik Trio ft. Sonia Hornatkiewicz

Джерело: прес-реліз JazzOVO – OVO Wrocław