У Вроцлаві стартує турнір вуличного баскетболу - кожен може виграти 50 000 злотих

У Вроцлаві стартує турнір вуличного баскетболу – кожен може виграти 50 000 злотих

У Вроцлаві з четверга, 4 квітня будуть прийматися заявки на участь у турнірі з баскетболу. Фінал змагань з вуличного баскетболу Wrocławski Turniej Koszykówki Ulicznej Streetbasket 2019 заплановано на суботу, 15 червня. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Матчі будуть проходити на двох полях поруч з короною Олімпійського стадіону у Вроцлаві. Загальний призовий фонд головного турніру складе більше 50 000 злотих.

— Змагання пройдуть на найвищому рівні, тому призовий фонд досить великий”, — говорить Войцех Гевста, директор турніру. Ми розраховуємо на 12 дійсно сильних команд, які виберемо з поданих заявок. Чекаємо захоплюючої гри зі штучним освітленням на теренах Олімпійського стадіону”, — повідомляє директор.

Учасники баскетбольного турніру Wrocław Streetbasket Street 201 зустрінуться один з одним через день. Гравці змагатимуться у п’яти чоловічих вікових категоріях (міні, U14, U16, U18 та відкриті) і трьох жіночих (міні, U16 і відкриті).

— Це 23-й випуск Streetbasket турніру. Ми знаємо, що, з одного боку, можна очікувати дуже жорстокої конкуренції, а з іншого — веселощів та позитиву від учасників та прихильників”, — каже Аркадіуш Загродник, президент Правління баскетбольної асоціації Нижньої Сілезії.

Зокрема, цікавими будуть виступи різних вікових категорій, діти та юнаки, що практикують щоденні заняття у спортивних клубах, обов’язково прийдуть, але ми також з нетерпінням чекаємо звичайних груп друзів, які просто хочуть взяти участь у турнірі. Відкрита категорія, як випливає з назви, відкрита для всіх — ми запрошуємо як людей, які живуть баскетболом на щоденній основі, так і тих, хто просто любить грати час від часу”, — додає Зародник.

Участь у турнірі безкоштовна. Заявки приймаються електронною поштою: на [email protected], а також на Streetbasket 2019: [email protected].

Або писати за адресами:

e-mail: [email protected]
www.mcs.wroc.pl
www.wroclawmaraton.pl
www.pol.wroclawmaraton.pl