У Вроцлаві в декількох горіли чагарники та суха трава

У Вроцлаві в декількох горіли чагарники та суха трава

У понеділок, 4 березня мешканці Вроцлава спостерігали темний дим над північною частиною Вроцлава. Горіла суха трава. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Рятувальники декілька раз виїжджали гасити пожежі на відкритій території.

На місце події було відразу направлено чергові відділення рятувальників Вроцлавської  пожежно-рятувальної частини. Загалом площа пожежі сягнула більше 10 — 15 га. Завдяки оперативним та злагодженим діям бійців, загоряння було локалізоване та швидко ліквідоване. Причина пожежі наразі з’ясовується.

Дванадцять бригад пожежної служби ліквідовували загоряння сухої трави в районі вул. Kiełczowska і Bierutowska у Вроцлаві. Пожежа виникла після 16:00 на площі 10 — 15 га. Пожежникам вдалося швидко приборкати вогонь (протягом години, -прим.).

На щастя, вогонь не загрожував сусіднім будівлям, ніхто не постраждав.

До 20-ї години вечора ситуація була повністю під контролем і всі пожежники могли повернутися до казарми.

За словами чергового офіцера Вроцлавської пожежної бригади, горіла пустка — незабудована територія вулиць Берутовської та Кєлчовської. Пожежа швидко поширилася через сильний вітер. Ось чому, для, здавалося б, нешкідливого вогню, було відправлено більше 10 пожежних бригад.

Горіла учора суха трава і в Псі Поле. Під вечір виникла пожежа сухої рослинності на відкритій території. За повідомленням пожежників ймовірна причина пожежі, знову ж таки, необережне поводження з вогнем невстановленою особою.