У Вроцлаві відкриються квест-кімнати нового формату

У Вроцлаві відкриються квест-кімнати нового формату

Вроцлав відкриває Escape Rooms нового зразка! На учасників чекає пошук предметів у кімнатах, а також розгадування головоломок. Протягом одного дня участь в кімнатах-головоломках буде абсолютно безкоштовною. Всі охочі можуть спробувати новинку! Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

10 березня в столиці Нижньої Сілезії під патронатом міста відбудеться відкриття Escape Room. На один день майже всі номери будуть доступні для гравців безкоштовно!

«Wroclaw Escape Room Day» є ініціативою власників компаній, які запускають популярні головоломки у Вроцлаві. Захід організований для осіб, які ще не мали досвіду участі з цим видом розваг.

Мета кампанії полягає в тому, щоб охопити якомога більше людей, які люблять творчий підхід, вирішувати оригінальні головоломки, і ще не зробили своїх “перших кроків” у світі кімнат для втеч. Захід пройде під патронатом міста.

— Кімнати Escape були постійно присутніми у громадському просторі Вроцлава, мають своїх шанувальників у Польщі та Європі”, — говорить Кароліна Матушевська, координатор події. — Ми хочемо показати, як ця гра виглядає зсередини, що вона безпечна і пропонує емоції, які важко знайти у віртуальному світі або в комп’ютерних іграх. Незалежно від вашого віку», -додає координатор.

10 березня 2019 року буде доступно 29 номерів загадок (більшість з них працюють у Вроцлаві), тобто близько 200 ігор в один день!

Команди зможуть грати в одному номері за своїм вибором, участь у заході безкоштовна. У так широкій пропозиції у кожного буде шанс підібрати саме для себе сценарій з цікавими темами.

Escape Rooms як форма міських розваг є глобальною тенденцією. Цей вид розваг народився в Азії, а Угорщина вважається європейською колискою. Зараз квест-кімнати можна знайти в кожному великому місті, від Нью-Йорка до Пекіна.

У рамках гри група учасників, що працює в тісній співпраці, повинні вийти з кімнати або всього комплексу кімнати в певний час, вирішуючи мережу головоломок і загадок — все відповідно до конкретної тематики. Наприклад, це може бути пошук допомоги в пост-апокаліптичному світі, вихід з середньовічних підземель або розгадка таємниці занедбаного замку. Ділянка приміщень для втечі довільна і в основному необмежена. Все залежить від винахідливості і творчості гравців.

До слова, у Вроцлаві також проводяться щорічні фінали чемпіонату Польщі в Escape Room — PolandEscape.

У Вроцлаві знаходиться майже п’ятдесят приміщень для квестів на різні теми — пригоди, історія, трилер. Більшість з них будуть доступні гравцям безкоштовно вже 10 березня.