У Вроцлаві вже 7 захворювань на коронавірус. Чи працюватимуть Urzęd`и? (відео)

У Вроцлаві вже 7 захворювань на коронавірус. Чи працюватимуть Urzęd`и? (відео)

У Вроцлаві збільшується кількість захворювань на коронавірус. Станом на сьогодні позитивний результат на вірус отримали ще троє. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Одна з жінок вже знаходилась на карантині під наглядом медиків, дві інші мають молодий вік. Пацієнти почуваються добре. Стан перших захворілих лишається без змін. Пенсіонер, який має 73 роки далі залишається у важкому стані, але стабільному. Його  74-річна родичка також має серйозний стан, але вже не потребує допомоги в вентиляції легенів, повідомив воєвода Нижньої Сілезії

Влада міста і воєводи апелюють до жителів аби вони утримались від відвідування міських і державних установ, в тому числі Urząd Wojewódzki і Urząd Miejski. Нагадуючи, про можливість вирішити справи за допомогою онлайн-сервісів та телефону. Заклади не будуть поки що закриватися, але подальші кроки про функціонування будуть прийматися відповідно до розвитку ситуації.

Президент Вроцлав Яцек Сутрик, також поінформував, що зафіксували зменшення кількості пасажирів у громадському транспорті. Зменшився рух на вулицях міста. Можливо, у майбутньому, буде розглядатися рішення про тимчасове змінення розкладу руху трамваїв та автобусів, якщо тенденція на зменшення буде продовжуватися. Але зараз воно не на часі.

Нагадаємо, від сьогодні у Польщі запроваджено карантин у школах та дитячих садках. День раніше на карантин відправились студенти. У Польщі скасовано більшість масових та культурних заходів.

Загалом у країні на сьогодні вже зареєстровано 47 випадків коронавірусу.