У Вроцлаві запустили додаток take & drive, що з'єднує весь транспорт міста

У Вроцлаві запустили додаток take & drive, що з’єднує весь транспорт міста

Віднедавна у  Вроцлаві  можна використовувати додаток take & drive. Завдяки новинці, одночасно можна відстежити громадський транспорт, міські велосипеди, скутери, електричні автомобілі та е-самокати. Оренда і, перш за все, пошук автомобіля на хвилини буде набагато простіший. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Польський стартап поєднав громадський транспорт і спільні транспортні засоби в одній заявці по всій Польщі – це і є прем’єра take & drive 2.0.

Наприкінці травня відбулася прем’єра програми take & drive 2.0 — рішення, яке допоможе мешканцям швидко пересуватися по місту. В одному місці користувач може перевірити, де знаходяться найближчі зупинки громадського транспорту і спільні транспортні засоби (автомобілі, скутери, самокати та міські велосипеди), а також відстежувати прибуття автобусів і трамваїв в режимі реального часу (і тим самим дізнатися про їх затримки). У Варшаві, приміром, мешканці мають додатковий об’єкт у вигляді доступу до розкладу SKM та метро.

— Після перевірки версії прототипу з листопада 2018 року, творці take & drive підготували нову версію програми — на даний момент для платформи Android. Новий дизайн розроблений так, щоб допомогти користувачам якомога швидше знайти свій транспортний режим і надати максимальну інформацію. Ми залучили до дизайну інтернет-користувачів і на основі їх думки запропонували перегляд карти, який найкраще відповідає їхнім потребам. Таким чином, користувачі можуть знайти в наших зонах застосування, керовані окремими операторами, або перевірити основний вид карти, якій компанії належить скутер або автомобіль”, — говорить Бартош Квапіш, генеральний директор take & drive.

Компанія Take & drive працює в 16 регіонах Польщі. Користувач буде знаходити в додатку транспортні засоби з усіх компаній спільного використання (включаючи Vozilla, 4mobility, Panek, GreenGoo, Blinkee, Lime), а також доступні станції та міські велосипеди. Великим плюсом програми є також можливість перевірити інформацію про фактичний час прибуття автобуса і трамваю до автобусної зупинки (на основі даних GPS). Таке рішення у Вроцлаві вже працює, але на разі не співвідноситься з іншими транспортними пропозиціями.

Програму можна завантажити з Google Play і App Store.