У Вроцлаві затримали мотоцикліста, який гасав центром зі швидкістю 143 км/год. (відео)

У Вроцлаві затримали мотоцикліста, який гасав центром зі швидкістю 143 км/год. (відео)

Співробітники вроцлавської дорожньої поліції зупинили дорожнього пірата: 35-річний чоловік “гнав” на мотоциклі вулицею Легницькою зі швидкістю 143 кілометри на годину. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Виявилося, що він навіть не мав водійський прав, а його транспортний засіб не мав актуального техогляду. Поліцейські зупинили мотоцикліста на вул. Жезьніча. Правоохоронці наклали на горе-водія штраф у розмірі 800 злотих, а також вилучили у нього водійські права.

Кермувальник, бачачи, що за ним їде поліцейське авто і правоохоронці намагаються його зупинити — кинувся навтьоки, повсякчас збільшуючи швидкість. Зрештою, правопорушника впіймали. А обставини затримання можна побачити на відео, яке оприлюднила вроцлавська поліція.

https://www.dolnoslaska.policja.gov.pl/pl/p/dpwi_portal/aktualnosci/wiadomosci/biezace_informacje/na_motocyklu_pedzil_ulica_legnicka_we_wroclawiu_az_143_km_h

Funkcjonariusze z wrocławskiej drogówki zatrzymali do kontroli pirata drogowego. 35-letni mężczyzna pędził motocyklem na ul. Legnickiej z prędkością 143 km/h. Okazało się, że nie posiada uprawnień do kierowania, a sama maszyna nie ma aktualnych badań technicznych. Policjanci zatrzymali jego prawo jazdy, a także ukarali mandatem karnym.https://www.dolnoslaska.policja.gov.pl/pl/p/dpwi_portal/aktualnosci/wiadomosci/biezace_informacje/na_motocyklu_pedzil_ulica_legnicka_we_wroclawiu_az_143_km_h

Опубліковано Komenda Wojewódzka Policji we Wrocławiu Четвер, 18 квітня 2019 р.