У Вроцлаві затримано 6-ро сутенерів, які «продавали» польок та українок (фото)

У Вроцлаві затримано 6-ро сутенерів, які «продавали» польок та українок (фото)

Вони використовували жінок, які перебували у складній життєвій ситуації, закликаючи їх займатися проституцією. А тоді забирали більшу частину зароблених грошей. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням In Poland.

Співробітники Центрального бюро розслідувань разом з Національною прокуратурою затримали злочинну групу сутенерів, які змушували жінок займатися проституцією. Вони затримали шістьох людей, у тому числі ватажка банди.

На “роботу” злочинці обирали жінок, які перебували у складній фінансовій та життєвій ситуаціях, а також залежних від ліків та інших стимуляторів. Вочевидь, такі дівчата швидше погоджувались на запропоновані варіанти заробітку.

Набирали вони як польок, так і жінок іншої національності, переважно з-за східного кордону Польщі. Співробітники Центрального бюро розслідувань з Вроцлава, що працюють під наглядом відділення Національної прокуратури міста, натрапили на слід злочинної групи. В результаті оперативних робіт вони ліквідували ескорт-агентство у Любіні, що в Нижній Сілезії. Акція була здійснена відділенням CBŚP з Вроцлава та Познані.