У Вроцлавському нічному клубі стриптизерка до смерті напоїла клієнта

У Вроцлавському нічному клубі стриптизерка до смерті напоїла клієнта

Вечірка в одному з нічних клубів Вроцлава закінчилася трагічно для 35-річного чоловіка. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

У справі звинувачували двох працівниць клубу, серед яких танцюристка, яка принесла клієнту закладу, яка принесла чоловікові алкогольний напій. За сумісництвом вона була також адміністратором нічного клубу. Обвинувачувальний акт перейшов до суду.

Інцидент стався у квітні 2017 року в одному з нічних клубів на Вроцлавській площі Ринок. Поліція отримала інформацію про смерть чоловіка лише вранці. Спочатку про причини смерті 35-річного віку не повідомлялося.

35-річний чоловік разом зі своїм другом прийшли до стриптиз-клубу, аби розважитися. В якийсь момент хлопці зажадали більш “гарячих” розваг, тож було вирішено: потрібно замовити приватний танець.

Стриптизерка увійшла до окремої кімнати з клієнтом і, замість танцювати, вирішила спершу “підготувати” клієнта. Протягом 20-и хвилин вона налила і подала чоловікові 8 келишків з алкогольним трунком. Перші 4 він випив залпом, 5-ий вже виплюнув. Але це не спинило спраглу танцівницю. Шостий та сьомий келишок вона самостійно влила мужчині до рота. Восьма склянка впала на підлогу.

Після цього чоловікові стало зле і він втратив притомність. Замість того, щоб викликати швидку, жінка просто приклала до шиї та плечей постраждалого кубики льоду.

Вже над ранком, коли колега молодика вирішив забрати його додому, то побачив, що другові геть погано. На місце прибула карета швидкої допомоги, але через годину в чоловіка спинилося серце.

Як виявилося, 35-річний молодик отруївся алкоголем, а його серце не витримало навантаження. Танцівниця підсипала йому до алкоголю наркотичні речовини, які зазвичай чоловіки дають в коктейлі гарним дівчатам, аби схилити їх до статевих стосунків.

На щастя, в клубі був відеонагляд, тож збережений відеоролик з події тієї ночі був переданий до суду, — інформує «Gazeta Wrocławska».