У жахливій ДТП в Польщі загинуло двоє українців: авто влетіло в дерево на шаленій швидкості
Фото ілюстративне screenshot/olesno.policja.gov.pl

У жахливій ДТП в Польщі загинуло двоє українців: авто влетіло в дерево на шаленій швидкості

Двоє людей загинули, ще двоє отримали травми в результаті ДТП, яка сталася минулими вихідними у ніч з суботи на неділю біля Кентшина (Вармінсько-Мазурське воєводство). Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Я в Польщі”.

Двоє людей загинули, ще двоє отримали травми в результаті ДТП, яка сталася минулими вихідними у ніч з суботи на неділю біля Кентшина (Вармінсько-Мазурське воєводство). Як пoвідoмляє polsatnews.pl, автомобіль, в якому пребувало четверо чоловіків, на швидкості врізався в дерево.

Удар був настільки сильним, що двигун відлетів на 12 метрів й все ще горів, коли на місце аварії прибули пожежники. У результаті ДТП загинули 23-річний та 30-річний громадяни України. Всі вони сиділи з правого боку автомобіля: на передньому та задньому пасажирських місцях. Чоловіка, який знаходився поруч з водієм, не врятував навіть ремінь безпеки.

За кермом перебував громадянин Грузії. Він та ще один грузин, який сидів на задньому пасажирському сидінні зліва, отримали травми. Причини, які призвели до смертельної аварії, зараз вивчає прокуратура. У водія взяли аналіз крові на вміст алкоголю.