У Валбжиху замінували психіатричний шпиталь

У Валбжиху замінували психіатричний шпиталь

Вчора жертвами невдалого жарту стали не лише випускники середніх шкіл. Інформацію про замінування отримали також працівники психіатричного відділення валбжиської лікарні, де саме знаходилися діти. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

На електронну скриньку лікарні надійшов лист з інформацією про те, що в закладі знаходиться бомба, яка може вибухнути будь-якої миті. Працівники медустанови були шоковані такою звісткою, проте, не зволікаючи, звернулися до поліції з проханням про допомогу. А самі тим часом почали евакуйовувати хворих дітей та персонал.

Бомба повинна була знаходитись у психіатричній палаті для дітей та молоді. За сценарієм, вибухівка повинна була вибухнути о 10.00 год. Поліція і пожежна служба негайно взялися за роботу. З цього відділення було евакуйовано 31 дитину та медичний персонал, загалом — понад 40 осіб. Всі присутні були дуже схвильовані. На щастя, евакуація пройшла гладко, а інформація про вибухівку виявилася просто жахливим жартом.

Наразі невідомо, хто є винуватцем ситуації, що склалась. Можливо, це зробили ті ж зловмисники, що повідомили про замінування нижньосілезьких шкіл. Справою займається поліція.