Українець намагався підкупити прикордонника, давши йому… 200 злотих

Українець намагався підкупити прикордонника, давши йому… 200 злотих

В Долгобичеві, на пункті пропуску, громадянин України намагався дати 200 злотих офіцеру прикордонної служби, аби той пропустив його через кордон. Проте той хабара не взяв, а в українця з’явилися нові проблеми. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Чоловік хотів підкупити прикордонника, запропонувавши йому 200 злотих. Офіцер з переходу в Долгобичеві не спокусився на хабар, а за спробу хабара українцю доведеться дорого заплатити.

Іноземець перетнув кордон у неділю (18 серпня). Під час заїзду з’ясувалося, що 40-річний громадянин України не відповідав умовам, що дозволяють йому в’їхати до Польщі. Він думав, що прикордонник «заплющить очі» на відсутність дозволів на в’їзд, якщо він дасть йому гроші. Тож він запропонував прикордоннику 200 злотих за відступ від своїх обов’язків.

Прикордонник готівки не взяв і про все проінформував начальство. Українець був заарештований. Він почув звинувачення, після чого добровільно погодився на умовне ув’язнення на 2 роки та штраф, — інформує www.kronikatygodnia.pl.