Українець в Польщі намагався скоїти самогубство: зараз в критичному стані

Українець в Польщі намагався скоїти самогубство: зараз в критичному стані

Трагедія в місті Каліш: 28-річний українець вискочив з третього поверху багатоповерхівки, що на вул. Чашковській. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Подія відбулася минулого понеділка, близько 13:00 год. на вул. Чашковська в м. Каліш. Згідно з висновками правоохоронців, молодий чоловік, віком 28 років, громадянин України, вистрибнув з балкона на третьому поверсі багатоповерхового будинку. Його відвезли в лікарню. Пацієнт знаходиться в критичному стані, який загрожує його життю та здоров’ю, — інформують медики з лікарні, що на вул. Познанській.

Як інформує місцевий портал Kalisz24 INFO, на момент трагедії українець був нетверезим і мав глибокі порізи на руках — вочевидь, перед цим молодий чоловік намагався перерізати собі вени.

Близько 13 год. до правоохоронців зателефонували випадкові перехожі, які зауважили молодика, що стояв із зовнішнього боку балкону. Поліція приїхала за лічені хвилини, проте чоловік вже встиг стрибнути униз з третього поверху.

Бригада швидкої медичної допомоги на місці виконала рятувальні операції, що дозволило безпечно перевезти потерпілого до відділення швидкої медичної допомоги лікарні, де йому надали необхідну допомогу.

Квартира, з балкону якої вискочив українець, була замкнена. Всередині на момент трагедії також нікого не було. Наразі невідомо, що саме стало причиною такого вчинку молодого українця, проте є підозри, що він перебував у важкому морально-психологічному стані.