Українець, який скоїв в Польщі ДТП, сам прийшов до комісаріату

Українець, який скоїв в Польщі ДТП, сам прийшов до комісаріату

До поліцейського відділення в м. Рибник прийшов чоловік. Громадянин України заявив, що спричинив зіткнення двох автівок близько полудня того ж дня та втік з місця події. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Чоловік приїхав на машині до поліцейської стоянки. Виявилося, що водій авта марки “Opel” був п’яний. Дослідження показало, що в його організмі було більше 2 проміле алкоголю…

2 вересня, близько 13:00 год., правоохоронці Рибника отримали повідомлення про дорожній інцидент, після якого водій покинув місце події. Вся аварія була зафіксована камерами спостереження, завдяки яким поліція встановила особу водія. Кермувальник авітвки марки “Opel” повинен був з’явитися в штабі поліції в Рибниках. Так і сталося, проте правопорушник з’явився сам.

Того ж дня, близько 16.00 год. 46-річний чоловік прийшов до райвідділку поліції. Українець повідомив, що о 12.30 год. у Рибнику на вулиці Склодовській, він, будучи за кермом свого автомобіля, вдарився в правильно припаркований автомобіль. Поруч із транспортним засобом стояла жінка, яка саме витягала дітей з «Мерседеса». Водій автомобіля виїхав з місця інциденту.

Однак за якийсь час чоловік вирішив повідомити поліцію про те, що сталося, і визнати свою провину. Під час зізнання від чоловіка був відчутний різкий запах алкоголю.

Як виявилося, 46-річний мужчина припаркував свій транспортний засіб на парковці біля відділку, що було зафіксовано камерами спостереження, а потім пішов до будівлі, щоб розповісти про зіткнення, яке він раніше спричинив.

Поліцейські вирішили перевірити чоловіка на наявність алкогольного сп’яніння, тож алкотестер показав 2,26 проміле алкоголю. Тепер чоловік вже не уникне відповідальності і відповість перед судом.