“Українська поличка” в польських супермаркетах
http://naszwybir.pl/wp-content/uploads/2018/07/carrefour-wprowadza-polke-ukrainska-do-skl_1-702x336.jpg

“Українська поличка” в польських супермаркетах

В магазинах мережі Carrefour у Польщі з’явилась “українська поличка”. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на газету “Наш Вибір”.

В магазинах мережі Carrefour у Польщі з’явилась “українська поличка”. Про це пише  видання wiadomoscihandlowe.pl

Ідея створення окремої полиці з українськими продуктами вперше з’явилась у Carrefour минулого року, після опитувань, проведених за участі клієнтів з України та Польщі. Відтоді ідею з успіхом впроваджують у все більшій кількості магазинів. Обіцяють, що найближчим часом ще більше супермаркетів Carrefour у Польщі матимуть свою “українську поличку”.

Серед українських продуктів на прилавку можна знайти солодощі, консервацію “Верес”, солоні закуски та каву зі Львова. Прес-служба мережі зізнається, що найбільше зацікавлення у покупців викликають солодощі та солоні закуски. Їх купують не лише українці, але і поляки, які хочуть пізнати смак невідомих досі продуктів. У прес-службі обіцяють, найближчих кілька місяців асортимент значно розшириться.

“Українська поличка” з’явилась у магазинах Carrefour в межах проекту “Кухні світу”. Досі, у магазинах можна було зустріти вітрини з продуктами, зокрема, французької, італійської, азійської, американської чи мексиканської кухні.

У Carrefour не приховують, ідея створення “української полички” народились у зв’язку з збільшенням кількості українців, що навчаються чи працюють у Польщі.