Український гурт Kazka виступить у Польщі з концертами

Український гурт Kazka виступить у Польщі з концертами

22-24 лютого український музичний гурт Kazka виступить у Польщі з концертами на підтримку України. Виступи відбудуться у Варшаві, Вроцлаві та Кракові. Для читачів «Нашого вибору» ми підготували промокод зі знижкою на квитки. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Наш Вибір”.

Kazka – український музичний гурт, що виконує попмузику з елементами електрофолку. Kazka – перший український гурт, що потрапив до чартів Global Shazam та став рекордсменом серед українських артистів у YouTube. Трек «Плакала» назбирав мільйони переглядів та очолив музичні рейтинги в десятці країн, серед яких Україна, Латвія, Болгарія, Туреччина тощо.

Гурт існує з 2007 року. До складу входять вокалістка Олександра Заріцька, сопілкар Дмитро Мазуряк та мультиінструменталіст Микита Будаш.

У Польщі гурт виступить у Варшаві, Вроцлаві та Кракові. На концерті лунатимуть як знакові хіти гурту, так і нові треки.

«Я відчуваю, що зараз концертне шоу може дати глядачам ще більше – підтримки, єднання, відчуття дому навіть за сотні тисяч км», – говорить солістка гурту Олександра Заріцька. 

Розклад концертів:

Промокод дає 20% знижки на вартість квитка. Промокод потрібно вписати у графу «Masz kod rabatowy? Kliknij» перед вибором квитка. 

Більше про заходи, що популяризують українську культуру у нашому матеріалі «Лютий з українською культурою. Концерти, зустрічі та виставки».

А.В.