Українці продовжують купувати румунські паспорти: в Польщі затримано 2-х українців

Українці продовжують купувати румунські паспорти: в Польщі затримано 2-х українців

Польська прикордонна служба затримала двох українців, які прикидалися румунами. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Польська прикордонна служба затримала двох українців, які прикидалися румунами. Як повідомляє портал dzienniknarodowy.pl, прикордонники затримали двох громадян України, які мали підроблені румунські посвідчення особи.

1 серпня на автостраді А4 офіцери прикордонної служби з Легниці затримали українця, який мав при собі румунський паспорт. Документ викликав підозру у офіцерів щодо його справжності. Інформація, отримана від посольства Румунії, підтверджує, що такий документ ніколи не видавали.

40-річний іноземець сказав, що купив румунську посвідчення особи за 100 євро у свого співвітчизника. Він мав допомогти йому швидше знайти роботу в Бельгії. Чоловік добровільно сплатив штраф у розмірі 2-х тисяч злотих.

Тим часом співробітники прикордонної пошти у Шьвєцко вчора затримали 35-річну громадянку України, яка подорожувала з румунським паспортом, який під час легітимації виявився підробленим посвідченням особи. Жінка у розмові з офіцерами зізналася, що її український паспорт був у Берліні, а підроблене румунське посвідчення особи виготовила її подруга.

Жінку затримали за використання підроблених румунських документів, що карається до п’яти років позбавлення волі.