Українці в Польщі: чим краще, ніж у дома - опитування

Українці в Польщі: чим краще, ніж у дома – опитування

У Вроцлаві триває творчий проект студентів кафедри соціології Українського Католицького Університету (Львів) спрямований на вивчення потреб, бажань, страхів, прагнень і мрій української спільноти в Польщі. До участі запрошено всіх бажаючих! Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Найбільш чисельна група, що в останні роки особливо охоче прибувала вчитись або працювати до Польщі, — українці.

Українці та українки масово приїздять до Польщі на навчання та роботу. Багато з них успішно інтегрувалися в польське суспільство і навіть розпочали власний прибутковий бізнес.

Цими днями група студентів-соціологів зі Львова у рамках ширшого дослідницького проекту «Українська спільному у Польщі», проводить у Вроцлаві опитування українців, які тут проживають. Опитування  має на меті більше дізнатися про досвід та проблеми українців, що живуть або регулярно приїздять до Польщі.

Для заповнення анкети використовуйте посилання: https://goo.gl/forms/y3lJIMKXtnU38Gst1

Опитування анонімне, заповнення анкети займає не більше 20 хвилин.

— Дорогі співвітчизники! Ми, працівники соціологічної лабораторії УКУ (м. Львів) звертаємося до Вас із проханням відгукнутися на нашу ініціативу та взяти участь у опитуванні українців, що живуть, навчаються чи працюють у Польщі. В першу чергу ми звертаємося до тих з Вас, хто переїхав / виїхав на навчання / працевлаштувався у Польщі після 1991 року. Ми будемо глибоко вдячні вам за час, приділений відповідям на питання анкети. Для нас надзвичайно важливими є ваші відповіді, думки і спостереження! Просимо Вас заповнити анкету не пізніше 31 березня”, — йдеться в повідомленні організаторів акції.

За більш детальною інформацією просимо звертатися за телефоном: 796284377, Альона Ляшева.