«Унікальна можливість» може виявитися цинічним шахрайством

«Унікальна можливість» може виявитися цинічним шахрайством

На понад 3 мільйони злотих збідніли люди, повіривши обіцянкам шахрая, — повідомляє поліція Вроцлава. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

У справі було затримано 44-річного власника однієї з компаній, що пропонувала будівельну техніку за дуже привабливими цінами. Проте, шахрайську оборудку здійснити не вдалося, — втрутилася поліція.
Поліцейські визначили, що компанія, заснована 44-річним чоловіком фірма за посередництвом онлайн-порталу, запропонувала продаж будівельної техніки за надзвичайно привабливими цінами. Однак треба було чекати його поставки, оскільки, як пояснили співробітники компанії, машини імпортуються з Великобританії. Покупці заплатили аванс, але ніякої техніки так і не дочекалися.
— Співробітники поліції, що діють разом з прокурорами, виявили понад 40 жертв, які зазнали збитків на загальну суму понад 3 мільйони злотих. Затриманий чоловік був вже тимчасово заарештований на три місяці, — говорить прес-офіцер поліції Вроцлава Лукаш Дутков’як.
Правоохоронці застерігають від сумнівного придбання дорогої будівельної техніки та обладнання, а також просять усіх підприємців бути пильними під час здійснення непевних угод.
— На жаль, «унікальна можливість» може виявитися банальним шахрайством, в результаті якого втратите велику суму грошей, — застерігає офіцер.
Інформація: www.tuwroclaw.com