Увага, зміни! В Польщі заборонять торгівлю у неділю

Увага, зміни! В Польщі заборонять торгівлю у неділю

Полякам та туристам доведеться звикати до наступних змін у торгівлі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Лише нещодавно в останню неділю місяця багато людей звикли робити покупки, але вже грядуть нові зміни. Урядовці хочуть заборонити торгівлю тепер і в цей єдиний день вікенду: наразі заплановано, що зробити покупки можна буде лише в першій половині дня — тобто, лише до 14.00 год.

Наразі в Польщі можна зробити покупки з понеділка по суботу, а також кожних останніх вихідних місяця, також і у неділю. Багато людей заявляють, що такі зміни їм не надто до вподоби, адже чимало людей просто не встигають зробити всі необхідні покупки протягом тижня. Однак, схоже, що в цьому питанні нічого не зміниться, а більше того — незабаром влада заборонить торгівлю ще й у неділю. Нові зміни щодо торгівлі у неділю набувають чинності з 1 січня 2020 року.

Менш ніж за два місяці полякам та всім іноземцям, котрі перебувають в Польщі, доведеться звикати до покупок лише у будні дні. Це означає, що кількість торгових неділь знову зменшиться. У 2020 році лише 7 разів можна буде вирушити на закупи у неділю.

Це будуть наступні дати:

?26 січня

?5 квітня

?26 квітня

?28 червня

?30 серпня

?13 грудня

?20 грудня