В аварії під Вроцлавом загинув 20-річний українець: поліція шукає свідків події

В аварії під Вроцлавом загинув 20-річний українець: поліція шукає свідків події

Трагічна ДТП сталася у п’ятницю поблизу Олави. На жаль, 20-річний водій одного з автомобілів, причетних до події, помер у лікарні. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Аварія сталася в п’ятницю ввечері на провінційній дорозі № 396 — між Яниковом та Вуйціце біля Олави, що за 27 км на південний схід від Вроцлава. Поліція встановила, що водій Volkswagen Polo, 20-річний громадянин України, з невідомих причин раптово виїхав на протилежну смугу руху. Внаслідок цього сталося лобове зіткнення з автівкою Volkswagen Golf. Цим автомобілем керувала 32-річний жителька Єльч-Ласковіце.

Обоє водіїв потрапили до лікарні. Стан українця був критичний, проте медики сподівалися врятувати його життя. На жаль, в суботу, наступного дня після аварії, юнак помер у шпиталі. 32-річна жінка, на щастя, не отримала серйозних травм. Зараз її стан задовільний.

Поліцейські провели заходи на місці інциденту, які мають допомогти встановити подробиці смертельного зіткнення. Крім того, до справи будуть залучені фахівці у галузі реконструкції дорожньо-транспортних пригод та опису технічного стану транспортних засобів.

— Ми звертаємось до осіб, які стали свідками аварії, звернутися до начальника відділу розслідувань КПР в м. Олава (тел. 71-3817217) або до чергового працівника поліції в місті Олава (тел. 71-38-17-200) — просить прес-офіцер Олавської поліції Аліція Єндо.