В Гданську затримали фотографа, котрий гвалтував дівчат, а потім… відпустили

В Гданську затримали фотографа, котрий гвалтував дівчат, а потім… відпустили

Районна прокуратура у Гданську направила до суду обвинувальний висновок щодо 30-річного чоловіка, котрий у лютому і жовтні 2018 року заманив двох дівчат у свою квартиру і здійснив над ними сексуальне насилля. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Чоловік скористався старою схемою — під виглядом фотографа він заманював до свого помешкання дівчат, віком 22 та 23 роки. Мовляв, вони чудово виглядають і можуть створити кар’єру фотомоделі. Але для цього дівчині потрібно мати гарне портфоліо, яке він люб’язно обіцяв їм зробити.

Дівчата погоджувались на пропозицію і самовільно приїжджали до чоловіка. Проте потім він приступав безпосередньо до свого підступного плану: в алкогольні коктейлі він підмішував наркотично-сонливу суміш, а моделям пропонував розслабитися і пригубити кілька ковтків напою. Ті випивали, а потім ставали абсолютно безвладними. Після цього псевдо-фотограф їх гвалтував.

Невідомо точно, скільки було жертв. Лише двоє дівчат звернулися до поліції. Правоохоронці затримали чоловіка і розпочали розслідування. В будинку фотографа вони знайшли марихуану та наркотичні речовини, а також антидепресанти.

Сам 29-річний чоловік в скоєному не зізнався, визнав лише, що тримав вдома наркотики. Тому в січні чоловіка відпустили. Зараз справа знову потрапила з апеляційною заявою до Гданського районного суду.