В Гребенному затримали українця, котрий 7 разів змінював паспортні дані

В Гребенному затримали українця, котрий 7 разів змінював паспортні дані

Чого тільки люди не роблять, аби уникнути покарання!.. Саме тому громадянин України кілька разів змінював свої особисті дані. І йому це вдавалося, проте до пори, до часу. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Прикордонники з Гребенного в понеділок (19 серпня), в томашівському повіті, зспинили фургон «Фольксваген», яким керував 56-річний громадянин України. В автівці було знайдено велику кількість нелегальних сигарет, загалом понад 1000 пачок на суму близько 15 тисяч злотих. Іноземець також перевозив меблі. Він повинен був доставити увесь багаж до Німеччини.

Однак виявилося, що чоловік має набагато більше на своїй совісті.

— Перебуваючи в Україні, він змінив свої особисті дані сім разів. Чоловік змінив свою особу, оскільки він є небажаною людиною на польській території. Крім того, було встановлено, що його розшукували до відбування покарання у в’язниці, терміном 8 місяців, — інформує Даріуш Сєніцький, речник Надбужанського Департаменту прикордонної служби.

Чоловікові пред’явили обвинувачення за володіння безакцизним товаром, а також за перетин державного кордону всупереч нормам. Після того, як всі необхідні формальності були виконані, 56-річного чоловіка перевезли до в’язниці, де він відбуватиме покарання.