В iнтeрнeт злuлu вiдeo як в Пoльщi рoбoтoдaвeць знyщaєтьcя з українських зaрoбiтчaн (відео)

В iнтeрнeт злuлu вiдeo як в Пoльщi рoбoтoдaвeць знyщaєтьcя з українських зaрoбiтчaн (відео)

На заробітках в Польщі українці терплять різних роботодавців… Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Бомба News.

Реакція соцмереж:

Jurek Smart: Ви можете написати скаргу в суд , до скарги додати відео як матеріал , добре було б якщо ще інші більш повні матеріали були б , найкраще знайдіть організацію юридичну яка вам грунтовно пояснить які можливості можете з цього витягнути і в яких термінах …

Vasyl Pankiv: Як би всі пішли з поля то на колінах би просив щоб лишились.

Mazur Andrey: Люди виж наш Українській народ майте гіднісьть за нашу Україну я 10 років за кордоном і в мене були конфлікти з роботодавцями неподобаеться не терпіть усі разом зібрались і пішли на другу роботу нетреба терпіти нестоють ті грощі нашої честі.

Сергій Смичник: Таких уйобків там багато! Бля якщо і ці вибори не принесуть нічого хорошого і реальних реформ, то я вже не знаю що цю країну зможе врятувати!

Шоколадний і його рехформаторська команда зробила все для того, щоб більшість виїхала звідси так як з такою зп як тут хрен на компослуги вистачить, а треба ще щось їсть і вдіватись! Щоб той жирний олігарх з місяць на мінімалку пожив може тоді б його не зустрічали криками «Ганьба!»

Ваня Слободяник: Нічого прийде такий час що вони до нас приїдуть і ми будемо платити їм по 8 гривень в час а вони будуть хуярити щоб аж сраки відчинялись).

на заробітках в Польщі українці терплять різних роботодавців..

на заробітках в Польщі українці терплять різних роботодавців..

Опубліковано provse.te.ua Неділя, 14 липня 2019 р.