В Любіні завалився міст

В Любіні завалився міст

У Любіні, що у Нижній Сілезії, в ніч з неділі на понеділок, буквально “розламався” пішохідний міст. Дорога № 3 перекрита, що викликає великі труднощі для водіїв. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Гучний звук розбудив і налякав чимало мешканців рійону, в якому завалився міст. Мешканці міста вже неодноразово скаржилися на стан містка, проте безрезультатно.

За словами прес-секретаря нижньсілезького генерального відділу Дирекції національних доріг та автомагістралей Магдалини Шуміати, стан пішохідного мосту вже раніше контролювався службами GDDKiA, а у вихідні він був закріплений і закритий для пішоходів. Тож коли уночі один з прольотів мосту, що розташований біля дороги, впав на тротуар, ніхто не постраждав.

Ситуація, що трапилась з вищевказаним об’єктом, зараз аналізується групою експертів, щоб якомога швидше відновити рух на дорозі. А наразі мешканців міста дорожні служби просять не намагатися перетинати пошкоджений пішохідний міст і проходити безпосередньо під пошкодженим об’єктом, а також використовувати сусідній прохід на перехресті з світлофорами.

Пошкоджений фрагмент дороги DK 3 в Любіні буде непрохідним протягом принаймні декількох днів. Для транспортних засобів, що подорожують цим шляхом, служба призначила об’їзд по вулицях міста.