В Любіні жорстоко вбили 15-літнього хлопця

В Любіні жорстоко вбили 15-літнього хлопця

Нічна бійка на Блонях у Любіні (Нижня Сілезія) закінчилась трагедією. В результаті від ударів ножем загинув молодий юнак, якому ледь виповнилося 15 років. Поліція вже заарештувала трьох осіб. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Трагедія в Любінських Блонях відбулася в ніч з п’ятниці на суботу. Близько 1 години ночі поліція отримала повідомлення про кривавого підлітка біля вулиці Замкова у Любіні. На місце негайно відправили поліцейський патруль. Офіцери знайшли 15-річного хлопця з ножовими пораненнями у грудну клітку. Ніж агресивного й безжального нападника потрапив просто у серце.

За словами представників поліції, вся подія відбулася в міському парку. Правоохоронці отримали інформацію про те, що непритомний й закривавлений хлопець лежить просто на вулиці. Патруль відразу прибув на місце події, але, не зважаючи на негайну реанімацію, підлітка врятувати не вдалось.

Наразі стало відомо, що 15-річного хлопця супроводжували дві дівчини аналогічного віку. До них підійшли троє чоловіків, які й розпочали бійку. Один з них завдав юнаку смертельного удару ножем й залишив напризволяще — помирати просто неба.

Наразі слідчі не хочуть надавати більш детальну інформацію про смерть хлопця і деталі справи — в інтересах слідства. Проте відомо, що у справі вже затримані три людини.

Їм по 20, 21 та 23 роки. У кишені одного з затриманих чоловіків був знайдений ніж, яким й було завдано смертельного удару. Про трагедію інформує wiadomosci.radiozet.pl.