В найбільшому національному парку Польщі — пожежа: згоріло 1,3 тисячі гектарів (фото)

В найбільшому національному парку Польщі — пожежа: згоріло 1,3 тисячі гектарів (фото)

Пожежа в Бєбжанському національному парку з’явилася в неділю вдень. Сьогодні вранці адміністрація парку повідомила, що пожежу поступово вдається загасити, проте вогонь надалі не вщухає. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Бєбжанський національний парк — є національним парком в Підляському воєводстві на північному сході Підляшшя, розташований уздовж річки Бєбжа.

Через важкодоступну болотну зону пожежники не можуть дістатися до кожного закутка, аби загасити полум’я, — сказав заступник начальника оперативного відділу провінційного штабу Державної пожежної служби у м. Білосток Войцех Лапінський.

— О 4 годині ранку пожежна команда повернулася на базу, парк був під наглядом місцевих працівників. Проте після 7 год. ранку ми отримали сигнал про подальше поширення вогню. На місце події прибуло близько 150 пожежників, котрі намагались опанувати вогонь. — повідомив Тимотеуш Кенска з пожежної частини в Білостоці. Поки що в Бєбжанському національному парку згоріло близько 1,3 тисячі гектарів заболочених луків та лісів.

Aktualność, 21 kwietnia, godz. 10:00. Przekazujemy informację od Dyrekcji Biebrzańskiego Parku Narodowego i Służb…Gepostet von Biebrzański Park Narodowy am Dienstag, 21. April 2020