В Польщі чоловік в автобусі викрикував, що хворий на коронавірус: може сісти на 8 років

В Польщі чоловік в автобусі викрикував, що хворий на коронавірус: може сісти на 8 років

Прокуратура розглядає справу чоловіка, який спричинив паніку в громадському транспорті: він повідомив іншим пасажирам, що заражений коронавірусом. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Після перевезення до лікарні виявилося, що чоловік здоровий. Як повідомляють правоохоронці, подія відбулася 25 березня в автобусі у Варшаві. Під час руху один з пасажирів раптово встав і почав нервово ходити по транспортному засобу. Він тримав документи в руці і кричав, що заражений коронавірусом і що він щойно вийшов з лікарні.

Водій автобуса зупинив транспортний засіб та викликав поліцію. Офіцери прибули, вживши особливих заходів обережності та вдягнувши захисні костюми. На місце події була викликана швидка допомога, яка доставила 47-річного до лікарні. Чоловіка обстежили на наявність коронавірусу. Тест виявився негативним.

Працівники поліції нагадують, що кожен, хто, знаючи, що немає загрози, повідомляє про подію, яка загрожує життю чи здоров’ю багатьох людей, карається позбавленням волі від 6 місяців до 8 років. Справою безвідповідального чоловіка займається прокуратура.