В Польщі медики розпочали лікувати пацієнтів… марихуаною

В Польщі медики розпочали лікувати пацієнтів… марихуаною

Перша клініка, що лікуватиме марихуаною, відкрилася в м. Лодзь 2 грудня. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Пацієнти клініки “Cannabis Clinic”з понеділка (2 грудня) зможуть отримати рецепт на спеціально підібрані ліки з екстракту індійського канабісу. Це — ще одна така поліклініка в Польщі, але перша в Лодзі.

За словами представника клініки Павла Богачевича, інтенсивна маркетингова кампанія щодо відкриття клініки тривала місяць (з початку листопада цього року). Він додає, що пацієнти вже на початку кампанії дуже зацікавилися новинкою, тож наразі інтерес лише зростає, а записи на огляд і отримання рецепта йдуть “повним ходом”.

Ознайомившись із поточним перебігом захворювання, а також з анамнезом та обстеженням пацієнта, лікар кваліфікує його на відповідну форму терапії конопель. Після отримання рецепту хворий може використовувати його в будь-якій аптеці.

Пацієнт також отримує особисту довідку з печаткою лікуючого лікаря, уповноважуючи його використовувати коноплю в медичних цілях. У разі будь-якої перевірки він може показати цю довідку поліції.

Більш детальну інформацію можна знайти на сайті клініки.