В Польщі вводять нові штрафи

В Польщі вводять нові штрафи

Міністерство внутрішніх справ та адміністрації подало заявку на включення нових штрафних санкцій. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Один з штрафів буде стосуватися утримання небезпечних та агресивних тварин. Інше покарання можна отримати за «порушення зобов’язання щодо збереження чистоти та порядку».

Новини про нові штрафи особливо важливі для перевізників. Якщо стан транспортних засобів порушує діючі санітарні правила, то за це можна понести покарання в розмірі 100 злотих. В інструкціях Головної санітарної інспекції також вказано, що водій не повинен допускати перевищення кількості пасажирів, — повідомляє motofakty.pl.

В транспортних засобах також повинен бути вільний доступ до санітайзерів. Крім того, перевізник повинен регулярно дезінфікувати місця, до яких часто торкаються пасажири, тобто підлокітники та ручки дверей.

Нові норми стосуються також власників всіх тварин, які неправильно утримуються та становлять загрозу життю та здоров’ю людей — незалежно від того, чи є вони у списку небезпечних порід. За порушення цього правила накладатиметься штраф від 50 до 250 злотих.