Вболівальники повертаються на стадіони
Стадіон у Плоцьку, 17 червня 2020 року PAP/Szymon Łabiński

Вболівальники повертаються на стадіони

Проте певні обмеження, однак, залишаться. Зокрема, на кожному стадіоні може бути зайнятою лише чверть місць, а пріоритет у вході на трибуни матимуть власники абонементів. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Починаючи з п’ятниці, 19 червня, вболівальники можуть відвідувати стадіони. Проте певні обмеження, однак, залишаться. Зокрема, на кожному стадіоні може бути зайнятою лише чверть місць, а пріоритет у вході на трибуни матимуть власники абонементів.

Перед матчем «Краковії» з білостоцькою «Яґєллонією» вболівальникам мірятимуть температуру, – розповідає речник «Краковії» Пшемислав Станєк: «Кожній людині, що входитиме на стадіон, дезінфікуватимуть руки. І ще одна дуже важлива справа: з моменту входу на стадіон, а насправді вже з перевірки перед входом до цього об’єкту, аж до моменту, коли ми займемо свої місця, кожен вболівальник повинен мати вдягнену маску або будь-який інший предмет гардеробу, що закриватиме рот і ніс».

Окрім цього, вболівальники не зможуть сидіти поруч один від другого. Інтервал між ними становитиме три місця. Виняток буде зроблено лише для родин, що живуть в одному домашньому господарстві. Такі люди зможуть сидіти на стадіоні поруч.

IAR/А.М.