Віз людей, як свиней: під Вроцлавом затримали українця, який перевозив працівників

Віз людей, як свиней: під Вроцлавом затримали українця, який перевозив працівників

Водій без прав перевозив людей несправним вантажним автомобілем, та ще й без техогляду. Вся вантажівка була закидана ящиками та непотребом, а поміж тим всім — стоячи або навпочіпках, їхали люди. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Саме таким чином кожного дня сезонні працівники їздили на збір полуниці. 11 червня о 8:30 год.  на території гміни Вішня Мала інспектори Нижньої Сілезії здійснили перевірку вантажівки, якою керував українець.

В кабіні водія, окрім громадянина України, перебувало ще 2-є пасажирів. Сам водій заявив, що він не має посвідчення водія. В результаті подальшої інспекційної діяльності виявилося, що всередині, поміж дерев’яних ящиків, перебувало ще 4-ро пасажирів української національності.

Подальша перевірка показала, що технічний огляд досліджуваного автомобіля закінчився ще рік тому, а гальмівна система автомобіля вийшла з ладу.

Фермер, який наймав українців на збір полуниці, і прибув на місце інспекції, пояснив, що не може організувати перевезення працівників іншим способом, а цей автомобіль він має намір після закінчення сезону здати на металобрухт.

Українського водія покарали трьома штрафами, а вантажівку — вилучили, інформує WITD у Вроцлаві.