Вроцлав: у торгових центрах розпочалися святкові розпродажі
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/39/Magnolia_Park_noc%C4%85.jpg

Вроцлав: у торгових центрах розпочалися святкові розпродажі

Знижки до -77% — ось, що очікує на покупців в найближчі дні в Magnolia Park у Вроцлаві. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Знижки до -77% — ось, що очікує на покупців в найближчі дні в Magnolia Park у Вроцлаві. Клієнти за половину ціни купуватимуть, серед іншого, новорічні наряди, зимові пальта і куртки, фірмову косметику і взуття. З четверга по суботу деякі магазини будуть відкриті на годину довше.

У четвер, 27 грудня, в Magnolia Park починаються післясвяткові розпродажі. Багато магазинів пропонують знижки та акції до -70%. Серед оцінених товарів — одяг, предмети інтер’єру, електроніка, іграшки, косметика, ювелірні вироби та багато іншого.

— У Magnolia Park є 260 магазинів і торгових точок. Різноманітність пропозицій робить наш центр прекрасним місцем для покупки. У цьому відношенні ми не маємо собі рівних по всій Нижній Сілезії”, — говорить Томаш Вашкевич, директор Magnolia Park. — З досвіду ми знаємо, що клієнти шукають можливості та з радістю використовують акції. Тепер є ще один шанс скористатися привабливими знижками”, — додає він.

Розпродажів варто шукати, серед інших, у нещодавно відкритому магазині Zara (зараз майже в два рази більше) і Zara Home (новинка в пропозиції Magnolia Park). Дешевше обійдеться купівля жіночого, чоловічого та дитячого одягу, а також предметів домашнього оздоблення. Знижені ціни будуть і в інші магазинах, що належать групі Inditex, такі як Stradivarius, Bershka, Pull & Bear або Oysho. Привабливі знижки — до -77% — будуть пропонуватися магазином моди Pawo (там ми знайдемо сорочки за 49 злотих, куртки від 99 злотих, куртки та пальта від 129 злотих). Можна, також, розраховувати на знижки до -70% у магазинах Wólczanka, Vistula, Organique; до 50% у магазинах Calzedonia, Intimissimi, Wittchen, Vissavi або Tatuum. Всі інші поточні знижки доступні на сайті “Магнолії”.

З 27 грудня по 29 грудня вибрані магазини в Magnolia Park будуть відкриті на годину довше (до 22.00).