Вроцлав: велосипедистку вбито автобусом, а дитина потрапила до лікарні
http://zak-kor.net/uploads/posts/2017-06/1497860039_454e74d948a1dabbb0a328d039bc4be8.jpg

Вроцлав: велосипедистку вбито автобусом, а дитина потрапила до лікарні

Туристичний автобус протаранив жінку, що рухалася велосипедом. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на InPoland.

У четвер, 17 травня близько 13:00 на вулиці Саноцькій у Вроцлаві на перетині з Шленжною жінка-велосипедистка з дитиною потрапила в ДТП. Туристичний автобус протаранив жінку, що рухалася велосипедом. На жаль, аварія закінчилася летально. Дитину було доставлено до лікарні.

Жінка та дитина опинилися під автобусом. Не зважаючи на півгодинну реанімацію, мати не пережила цю аварію. Неповнолітнього хлопчика доставлено до найближчої лікарні. Поліція розслідує всі обставини цього інциденту.

Після цього трагічного інциденту вулиця Саноцька (ulica Sanocka) та одна смуга на вулиці Шленжа (na Ślężnej) були заблоковані довгий час.

Туристичний автобус, мабуть, повертав з вулиці Шлєжна в Саноцьку, а потім протаранив жінку, яка їхала на велосипеді з дитиною віком до 5 років. Обидвоє опинилися під колесами транспортного засобу. Під час порятунку дитина була свідома, в свою чергу з жінкою не було ніякого контакту. Рятівники витягнули обидвох потерпілих з-під коліс автобуса за допомогою гідравлічного обладнання.

На жаль, жінка була мертвою, реанімація не дала результату. Дитину у важкому стані доставлено до лікарні, де  хлопчик пройде складну операцію.

Джерело: https://www.tuwroclaw.com/