Вроцлав’янина судять за публічну образу українців та євреїв

Вроцлав’янина судять за публічну образу українців та євреїв

Чоловік 81 разів публічно ображав іноземців. Суд над ним вже розпочався, тож на вирок залишилось чекати кілька днів. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

81 злочин у вигляді публічних образ та словесної зневаги іноземців через етнічну, расову та національну приналежність зараз на совісті Ярослава Ф., жителя Вроцлава. Минулої середи над ним почався суд.

Ярослав Ф. скеровував свою ненависть до людей української та єврейської національності. З 18 вересня 2017 р. До 2 лютого 2019 р. він публічно образив на веб-сайтах в Інтернеті таких осіб: Посла Ізраїлю в Польщі, Посла України в Польщі і, нарешті, Президента України. Крім того, чоловіка також звинувачують у публічному підбурюванні до ненависті і розпалюванні міжнаціональної ворожнечі.

Інженер за професією, він визнав себе винним і добровільно піддався покаранню. Він погодився на два роки виконання соціальної роботи по 20 годин на місяць. Свої дії він пояснив тим, що він піддався емоціям, тому що його дідусь помер від рук українців.

Рішення з цього питання буде винесено судом 17 липня, — інформує www.radiowroclaw.pl.

Фото ілюстративне, проте такі футболки дійсно можна придбати в Польщі. Сподіваємось, що і до такого типу інтернет-магазинів дійде черга — за розпалювання міжнаціональної ворожнечі.