Як будуть працювати магазини на травневі свята?
Ілюстрація: Elf-Moondance

Як будуть працювати магазини на травневі свята?

На початку травня поляки відзначають декілька державних свят: День праці (1 травня) та День Конституції 3 травня. Ці дні в Польщі є вихідними, тому багато продуктових магазинів будуть закриті.

Нижче наводимо інформацію про те, як будуть працювати продуктові магазини на травневі свята. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Наш Вибір”.

Aldi: 1 та 3 травня магазини цієї мережі будуть закриті. Напередодні свят та у понеділок 2 травня магазин працюватимуть за звичним розкладом.

Biedronka: Напередодні свят магазини будуть відкриті мінімум до 22:00, а деякі навіть до 23:00 або довше. 1 (неділя) та 3 (вівторок) травня магазини не працюватимуть.

Carrefour: магазинами цієї мережі не змінюють свого режиму роботи на свята, тобто 30 квітня та 2 травня вони відкриті згідно з розкладом, а 1 та 3 травня – зачинені.

Kaufland: В неділю 1 травня та у вівторок 3 травня магазини цієї мережі будуть зачинені. В інший час, включно з понеділком 2 травня магазини працюють з 6:00 до 22:00

Lidl: В суботу та понеділок магазини працюють за звичним графіком. 1 та 3 травня – закриті для покупців. 

Polomarket:  В суботу (30 квітня) та понеділок (2 травня) будуть працювати довше – до 22:00, а в деяких містах – до 23:00. У вихідні 1 та 3 травня магазини не чинні. 

Żabka: щодо магазинів цієї мережі, то важко сказати, як вони будуть працювати, так як кожен власник франшизи самостійно визначає години роботи свого магазину. Актуальний графік роботи можна перевірити на сайті мережі, в додатку або безпосередньо у магазинах.

А.В.

Джерело: Onet.pl