Єленя Гура: перелік місць, які організовують заняття для дітей на час страйку

Єленя Гура: перелік місць, які організовують заняття для дітей на час страйку

Враховуючи загальнопольський страйк вчителів, місто Єленя Гура відкрило чимало різних закладів, куди можна відвести дитину шкільного віку, аби на час вимушеної зупинки в роботі шкіл діти могли навчатись та розвиватись. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Нижче наведено повний список закладів:

✅Термальні ванни “Termy Cieplickie” — діти (учні) платять 1 PLN за вхід, незалежно від їхнього віку, проте діти від 1 до 14 років повинні перебувати в закладі під опікою когось із дорослих, підлітки, старші за 14 років, можуть прийти самі. Вартість вхідного квитка для дорослої особи — відповідно до цінника. Тут відкрито з 8.00 до 15.00 год.

✅“Ворота часу”, що на вул. Хелмонського ул. Chełmońskiego — можливість відвідування підземних ходів під пагорбом Костюшка і відвідування підземного маршруту. При пред’явленні шкільного посвідчення вартість квитка — 1 злотий. У випадку неповнолітніх, необхідна присутність опікуна (він платить за допуск згідно з прейскурантом). Відкрито з 8.00 до 15.00 год.

✅Музей природознавства — працюватиме з 8.00 до 15.00 год. Вхід сюди коштуватиме 5 злотих.

✅Бюро мистецьких виставок — приймає дітей і підлітків, організовує прості творчі майстерні, презентації фільмів про мистецтво та інші освітні пропозиції в цій області. Відкрито з 8.30 до 15.00 год.

✅“ODK Zabobrze” — організовує вільні форми занять, відповідно до профілю, з 8.00 до 15.00 год.

✅Єленьогурський центр культури — організовує вільні форми занять, відповідно до профілю своєї діяльності, відкрито з 8.00 до 15.00 год.

✅МДК Муфлон (Sobieszów) — покази казок і заходів відповідно до профілю. Відкрито з 8.00 до 15.00 год.

✅“Пристань митця” у Культурному центрі Цєпліце — може приймати дітей у групі до 30 осіб у вільний час. Працює з 8.00 до 15.00 год.

✅Театр Анімації (Cieplice) — з вівторка — представить вистави для дітей «Кіт у чоботях», «Принцеса з дерева» — аудиторія — до 190 осіб, години виступів — на сайті театру.

✅Муніципальний музей — Будинок Герхарта Гауптмана — у музеї відбудуться лекції, включаючи два документальні фільми, в т.ч. про Марію Конопницьку, про Г. Гауптмана — лауреата Нобелівської премії, конкурси знань на цю тему. Відкрита для молоді з 8.30 — 15 год.

✅Карконоська бібліотека (Дитяча та молодіжна бібліотека) — навчальна та літературна діяльність для дітей в годинах: 9 — 10, 11 — 12, 13 — 14, в групі, яка може нарахувати до 60 осіб.

✅Спортивний зал — спортивний парк «Злотніча» — відкритий для дітей та юнацтва з 8.00 до 15.00 год. — організовує ігри та спортивні змагання.