За спробу хабаря в Польщі водійці загрожує 10 років ув’язнення

За спробу хабаря в Польщі водійці загрожує 10 років ув’язнення

Поліцейські з дільниці в Лисих зупинили 39-річну жінку водія, яка керувала транспортним засобом, будучи напідпитку. А замість того, аби віддатися в руки правосуддя, жінка намагалася дати правоохоронцям чималий хабар. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Спершу жінка була агресивною і намагалася втекти. Тож, нарешті, щоб уникнути наслідків, вона кілька разів запропонувала поліцейським хабар. Та ще й чималий — кілька тисяч злотих. За це їй загрожує до 10 років ув’язнення. Крім того, вона буде нести відповідальність за водіння в стані сп’яніння.

Як же все сталось? До відділку поліції у Мазовецькому воєводстві на минулих вихідних зателефонував невідомий чоловік, який запевняв правоохоронців, що до одного з магазинів в Остреленцькому повіті приїхала п’яна кермувальниця. Для того, аби вона не наробила біди, чоловік відібрав в неї ключі і зачекав на приїзд поліції.

Офіцери поліції затримали жінку за керування автомобілем напідпитку, адже в організмі водійки було понад 2 проміле алкоголю. Вона спробувала втекти, але їй це не вдалося. По дорозі в службовій машині до відділку 39-річна водійка копала ногами сидіння, злилась, знімала паси безпеки. А потім кілька разів спробувала дати поліцейським від 200 злотих до кілька тисяч. Вочевидь, їй здавалось, що ця сума не є достатньою, тож за кожним разом пропонувала все більше, аж допоки терпець правоохоронцям не ввірвався.

За хабарництво правопорушниці загрожує до 10 років позбавлення волі, а за водіння в нетверезому стані — всього 2.

За спробу хабаря в Польщі водійці загрожує 10 років ув’язнення